Maailmanlaajuinen verkosto, joka takaa parhaat tulokset asiakkaillemme


Ymmärrämme, että jokaisen yrityksen tarpeet ovat ainutlaatuisia ja että arvo voi merkitä eri asioita kuluttajille ja toimittajille. Teemme läheistä yhteistyötä kuljetusliikkeiden, varastojen, satamien ja muiden logistiikkayritysten kanssa tehostaaksemme toimintaamme ja saavuttaaksemme molemmat tavoitteet tehokkaasti.

Vielä tänäkin päivänä G.A. Paperia ohjaavat kolme keskeistä liiketoimintaperiaatetta: tieto, yhteistyö ja korkea moraali.

Image

Olemme ylpeitä syvällisestä tietämyksestämme kaikilla liiketoimintamme markkinoilla. Näin voimme tunnistaa uusia tehokkuusetuja ja mahdollisuuksia riskit minimoiden.

Image

Ajattele meitä kumppanina, ei vain yhtenä välikätenä. Myyjämme ovat päteviä logistiikan asiantuntijoita ja ylpeitä toimittamastaan täydestä palvelupaketista.

Image

Vankka maineemme on saavutettu vuosien avoimella ja rehellisellä vuorovaikutuksella asiakkaidemme, työntekijöidemme, toimittajiemme ja taloudellisten kumppaniemme kanssa.

Markkinamme


our sales
42%
13%
32%
13%

Markkinasellu

Revinnäissellu

Pakkauskartonki

Erikoispaperi

G.A. Paper on erikoistunut kauppaan kehittyvillä markkinoilla


Laaja kokemuksemme kehittyvillä markkinoilla on auttanut meitä käsittelemään ja ratkaisemaan ainutlaatuisia haasteita. Tämä antaa tavarantoimittajillemme mahdollisuuden osallistua näille markkinoille mahdollisimman pienellä taloudellisella riskillä samalla, kun asiakkaamme pääsevät käsiksi tuotteisiin, jotka eivät ole helposti saatavilla heidän paikallisilla markkinoillaan.

TOIMITUKSIA 56 MAAHAN VUONNA 2016
Image
Image

G.A. Paper on luotettava kumppanisi sellu- ja paperiteollisuudessa

Kun teet yhteistyötä G.A. Paperin kanssa, saat kokeneen kumppanin vuosikymmenten kansainvälisen kaupan kokemuksella. Lähestymistapamme toimitus- ja logistiikanhallintaan on rakeinen, mikä takaa yksityiskohtaisen palvelun tilauksesi hankinnassa.Kykymme ymmärtää ulkomaisten markkinoiden ainutlaatuiset rajoitteet ja erityispiirteet antaa meille mahdollisuuden vastata sekä toimittajien että asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti. Ymmärrämme kansainvälisen kaupan luontaisen epävakaisuuden, minkä vuoksi osaamme vähentää kaikkien vaiheiden riskejä tarjoamalla asiakkaillemme täyden valikoiman kaupan rahoitus- ja riskienhallintaratkaisuja. Strategiset näkemykset ja vakaus epävarmuuden edessä tuettuna kiinteällä logistisella toteutuksella ovat edelleen suurimmat vahvuutemme ja kilpailuetumme.

Palvelumme


G.A. Paper tarjoaa täyden valikoiman palveluja räätälöitynä liiketoimintasi tarpeisiin.